Friday, June 27, 2008

Uskumatult palju lõbu ...

... võib saavutada kahe 10-eurose lainelaua abil. :)) Pildid on eri päevadest sel nädalal, teisipäev oli pilves ja meeletult suure lainega, edasi on ikka päikeseline olnud ja lained järk-järgult vähenenud. Eks ma otsisin sellised vahusemad kaadrid. :))

Üldiselt on väga vähe häid pilte, pean ma kahjutundega nentima. Rohkem sellised suvalised lainepildid, sest peanupp on parasjagu laine sisse jäänud, vms.





1 comment:

lontu lõvikutsu said...

Kahe otsaga asi - vaht on ennekõike rannale lähemal. Kuid ma arvan, et suurem suurendusulatus kuluks ikka ära. Inimesed jäävad kaugele ja ega kaameraga ei saa ju vette ka päris ronida - riskantne värk. Ilmselt on tegu kuskil nii umbes 3 kordse optilise suurendusega? Selline tavaline tänapäevane kaamera. Mõned uuemad seebikarbid võimaldavad ka 5-7 kordset ja ilmselt saaks sellega juba hulka paremini inimestele või vahule keskenduda - kuidas tarvis. Rääkimata 10-12 või enamast. Kompaktkaameratel oleks muidugi fokuseerimise ja pildistamiskiirusega ikka tegu - hetke tabamine on hulka raskem. (Andsin eelmisel kevadel k.'le kolm tilka verd ja ei kuulu enam kompaktkaamera parteisse.)