Wednesday, June 4, 2008

Rannapäev

Kats küsis ilma kohta – hetkel näitab arvuti 21 kraadi, aga ma ei tea, tundub nagu pisut soojem. Hullu palavust igatahes ei ole ja seda ma ei tahaks ka, mulle ongi selline 20–25 kraadi kõige parem.

Magasin täna öösel üsna halvasti, mistõttu ei tundnud ennast ka hommikul Picasso muuseumi jaoks valmis olevat ning andsin järele Tüdruku soovile: „Randa, randa, randa!“ Jõudsime kohale 10.30 paiku ja siis kl 14.10 vms läksime kõik neljakesi koos dr R-ga ühte rannarestorani sööma, seejärel meie kolmekesi veel rannas ühte ronimiskohta, siis taas tuttavale mänguväljakule ja lõpuks koju puhkama.

Rannailm oli absoluutselt ideaalne: parajalt soe, aga mitte liiga palav, kerge tuuleke käis kogu aeg peale. Lained olid mõnusad, Tüdruk sai seal sees mängida ja hullata, aga mitte nii võimsad nagu üleeile (kui tolles rannas oli tegelikult vetteminek keelatud). Käisime Bogatellis – Olümpiasadamast ja „meie issi töökohast“ lugedes teine rand ida poole. Hommikul oli mõnusalt tühi, päeva edenedes ikka täitus, aga mitte hullusti. Kokkuvõttes väga, väga meeldiv!

Üritan siis otsida (ja teha) „mitteametlikke paparatsopilte“! :)) Aga tead, nad ise küsivad, et tee nüüd meist siin pilti. Ja siis manavad sellised kivinäod ette! :))

No comments: