Tuesday, June 24, 2008

Jaanipäev

Jaanilaupäeva õhtu Nova Icaria rannas oli ka täiesti uskumatu elamus. Tuhanded inimesed, kõigil oma joogid kaasas, väikeste ja suuremate seltskondadena pimedal rannal. Noh, pimedal, välja arvatud tuhanded küünlad topside sees ning kõikvõimalike paugutajate, ilutulestiku rakettide jms lakkamatud sähvatused.

Lootsime, et pidu piirdub rannaga, aga tegelikult käis pidev paugutamine ka siin meie kandis. Lapsed läksid keskööst magama, ise oleksime tahtnud umbes kella ühest minna, aga leidsime, et ei ole mõtet, magama ei oleks niikuinii jäänud. Istusime edasi, ajasime juttu, jõime veel ühe pudeli veini. :))

Täna on riigipüha, dr R ei pidanud rohkem tööl käima kui ainult mingeid asju lõpetamas, mida ta eile ühe tuntud Hollandi suurfirma tehniliste probleemide tõttu teha ei saanud. Kasutasime ära, et maja oli pooltühi, külastasime selle firma kontorit, kus dr R siin õpib ja töötab – Torre Mapfre 21. korrusel! Vinged vaated muidugi!

Täna hommikul käisime vanalinnas kirikutes – katedraalis ja Santa Maria del Maris. Nii erinevad on need kaks kirikut, mulle meeldib eriti viimane oma tühjuses ja lakoonilisuses.

Täna on peaaegu pilves, aga endiselt väga soe. Lapsed said rannapoest endale lainelauad ja tegid esimese harjutustunni täiesti pööraste lainetega. Ma olin ikka täiega hirmul seal ranna peal, kollane lipp oli ka püsti, aga lastel oli väga lõbus.

1 comment:

Berit said...

appi, Koidu, sa oled nii palju kirjutanud, et üks mahajäänud sessipidaja peaks lugemiseks kohe eraldi aega varuma. Piltide järgi vähemalt tundub seni, et päike on enamasti taevas ja aega te ka ei raiska. Mõnusat päevitamist siit igavesti vihmasest Tartust!