Friday, June 13, 2008

Rambla, tursk ja pisut liiga suur jakk

Eileõhtune jalutuskäik Ramblal oli lastele isegi natuke suurem elamus, kui ma loota julgesin. Linnukaupmehed olid ka väljas, neid alati ei ole. (Poiss küll ohkis, et miks me peame siin mingeid hamstreid ja papagoisid vahtima, neid võiks ju Eestiski vaadata. :))) Aga linnukesed polnud veel tööle tulnud, kui me jalutuskäiku Rambla alumisest otsast alustasime, nii et ses mõttes läks ka hästi, ei pidanud lastele seletama, miks tädid sellised välja näevad. :))

Sõime ühes "vanas", st eelmisest korrast tuttavas kohas. Seesama koht, kus ma tookord lisaks tursale ka oma sõnu sõin. :)) Nimelt olime paar aastat varem Madeiral mitut moodi turska proovinud (seal pidavat olema igal perenaisel 365 tursaretsepti) ja jõudnud järeldusele, et tursk on ikka tursk. Barcelonas ei ole see nii, tursk on super!

Täna šoppasime täiega! Põhiliselt otsisime Poisile riideid ja leidsime ka, aga protsessi käigus tuli muidugi ka Tüdrukule üht-teist osta ning iseendalegi haarasin möödaminnes mõned kreemid ja ühed gladiaatorisandaalid. Muidu olen rahul, aga jakk sai Poisile umbes selline, nagu oleks vanem vend vangi pandud. :)) Nagu sellega alati on - pärast nägime (vist) paremat ja sobivamat, aga Poiss ei tahtnud kuuldagi võimalusest, et juba ostetu teise poodi tagasi viia ja uus jakk osta (oleks pidanud veel selga proovima jne).

No comments: