Saturday, December 27, 2008

Täna: jalgade päev

Täna otsustasime “koju” jääda. Sättisime ennast üsna varakult basseini ääres sisse, päevitasime ja ujusime, ma pildistasin siin aias neid fantastilisi taimi. Mingil hetkel läksime dr R-ga mereranda jalutama, lapsed ei tahtnud kaasa tulla, jäid basseini äärde – õnneks on nad nii suured ja see koht tundub nii turvaline, nii et saab neid niimoodi jätta.

Lõunal käisime täna Losti pubis, kus me olime korra Poisiga kahekesi käinud (eilne lõuna kolme tüdruku nuudlipoes, kuhu meie Tüdruk kaasa ei tulnud, oli pärast elevantse nii väsinud, et eelistas kodus piimaga krõbinaid süüa).

Pärast lõunat jätsime jälle lapsed omapead ja käisime dr R-ga siin Jasmine Spa’s jalahoolduses ja -massaažis. Mina sain jälle oma ladyboy, aga dr R jalgu pandi mudima üks üsna regular kutt – selline, keda kujutaks ette umbes elektroonikapoe müüjana. :)) Viskasime nalja, et ilmselt on tipphooajaks onupoeg maalt appi toodud valgetele suvitajatele jalamassaaži tegema. :)))

Bronnisin uue maniküüri ja pediküüri ärasõidueelseks päevaks ehk teisipäevaks. Küüned kasvavad selles soojuses pöörase kiirusega, nagu ikka.

Õhtuks sõitsime linna ja sõime Sang Thais, mis on üks neid kaiäärseid restorane, enne olime ühte teist proovinud. Ega neil eriti vahet ei ole – teenindus toimib hästi, kalad ja muud elukad võetakse sealsamas asuvatest akvaariumidest, nii et värskemad ei saagi enam olla, ja pidusöögi mõõtudes õhtueine neljale läheb Eesti rahas maksma umbes 500 krooni. Siin linnas on väga lihtne ennast ära hellitada. :))

Võib-olla võiks seda üldistada ka Tai kohta, aga Hua Hini mereannirestod muidugi on kuulsad. Ka siin “meie juures” ehk Baan Chaitalays on näha, kuidas nädalavahetusel on palju rohkem rahvast, sh kohalike numbrimärkidega väga uhkeid autosid – jõukad bangkoklased tulevad oma mereäärsetesse suvituskorteritesse. Ja ega nemad ju ei päevita. Nad lasevad oma jalgu masseerida ja käivad kai peal värskeid krabisid söömas. Nagu meiegi, aga meie päevitame ka. :)) Ja homme sõidame Pretchaburisse templeid vaatama.

No comments: