Thursday, December 25, 2008

Eile ja täna: lühiülevaade

Eile päeval, kui mina ennast spaas mudida lasin, käis dr R koos lastega Cha-amis. See on väiksem kuurortlinn Hua Hinist 20 km põhja pool. Midagi eriti huvitavat ei jõudnud nad selle mõne tunni jooksul avastada, aga kohalike elanike rannakombeid olnud siiski päris põnev jälgida (ükskord panen pildid üles).

Eile õhtul käisime Sasis, mis nimetab ennast “dinner theatre”. Komplektmenüüga õhtusöök (4 käiku, igaühes vähemalt 3 valikut, kuni 10-aastastele odavam variant lastepraad + magustoit) ning etendus – Tai traditsioonilised tantsud ja võitluskunstide demonstratsioonesinemised. Eks see üks turistilõks muidugi oli, aga siiski huvitav vaadata, lapsed vahtisid täitsa lummatult.

Ilmselt meie kalleim õhtusöök siin Tais seekord, nelja peale ca 1550 krooni, aga selle hinna sees oli siis ka etendus, kaks pudelit veini ja transport “kodust” teatrisse ja tagasi. Tõsi, see koht asub ainult ca 250 meetri kaugusel meist, nii et muidugi oleksime võinud jala minna, aga … valged inimesed ei käi jala … :)) see on üks teema, millest olen tahtnud eraldi kirjutada, loodan seda ikka veel teha.

Täna olime algul mõned tunnid basseini ääres, siis käisime Hua Hinis jalutamas ja vaatamisväärsustega tutvumas (raudteejaam, Sofitel, rand, vanalinn), üritasin uusi päevitusriideid osta (tulutult), täiendasime koduseid toiduvarusid. Pärast olid lapsed jälle basseinis ja proovisid tennist mängida, meie ka ujusime, jube mõnus bassein on siin ikka. :))

Õhtust sõime jälle seal Rua Rimtarnis, ägeda mänguväljakuga laevarestoranis, ja nüüd olime toidu tellimisega targemad, arutasime paremini läbi, tänu millele jättis see ka palju võimsama mulje … ja šeff tõi meid jälle veoautoga koju! Uskumatu mees! Uskumatu rahvas, üleüldse, vähemalt suurem osa neist.

No comments: