Thursday, January 3, 2013

Mui Ne, viimane päev

Ma ei mäleta, et ma oleksin iial, kuskil nii laisk olnud nagu siin, aga ilmselt oli mul seda vaja. Veetsin sisuliselt terve päeva mereäärsel lamamistoolil, isegi rannas jalutamas ei käinud, ainult vahepeal paar korda meres. Mängisin küll mõttega, et läheks massaaži või kuhugi, aga ei viitsinud. Hommikupoolikul lugesin 3-4 ajakirja läbi, õhtupoolikul jätkasin "Mina, Claudiusega", mida vist üleeile alustasin.

Lantši sõime siinsamas lähedal - "selles kohas, kus töötab vanamees, kes on Kochi Kalju moodi". Sõime kolmekesi, sest P oli täna saanud oma rolleri ning käinud sellega ligi 100 km tripil Phan Thietis ja kaugemalgi. 10 dollarit maksis päevane rent, kütuse eest tuli veel midagi lisaks, kokku 12 eurot.

Õhtusöögiks kõndisime Hoang Vu'sse, kus käisime juba vana-aastaõhtul. Ega see ei ole mingi super-super koht, aga toimib hästi, selline kindla peale minek. Oleme viimasel ajal siin tellinud P-ga kahe peale kolm toitu, täna siis suht tavaline morning glory küüslauguga, 10 kammkarpi (jumalikud!) ja vahelduseks ometi ka kala, terve red snapper, mis maksis koos riisi ja salati ja kastmega kõvad 4 eurot 35 senti. Pärast veel Joe kohvikus magustoidul ja lisadrinkidel. Seda peab küll ütlema, et siin maal on väga lihtne ennast hästi tunda.

No comments: