Wednesday, January 2, 2013

Mui Ne, 2. jaanuar

Eileõhtune ilmateade hirmutas, et täna on pilves, aga sellest hoolimata siras ka täna päike nagu kõigil teistel hommikutel, v.a esimesel päeval. P kavatses minna rolleritripile, aga mingi segadus oli selle rolleriga, igatahes ta ei saanud seda. Tegid siis hoopis Poisiga pika-pika jalutuskäigu mööda Mui Ne sisuliselt ainsat tänavat, eesmärgiks-ettekäändeks Tartu vanaisale postkaardi postitamine.

Meie Tüdrukuga päevitasime, lugesime, ujusime, jalutasime... Lantši sõime neljakesi koos siin lähedal ühes kohas, kus me varem polnud käinud, aga väga maitsev oli. Pärast lantši maniküürid Tigon Spas, Tüdruk lasi endale Prantsuse variandi teha, see oli 7 dollarit, minu oma 6. Kümme protsenti soodukat sai ka veel, nii et kahe peale kokku 8.80 eurot.

Pärast seda veel natuke mere ääres lamamistoolidel, õhtusöögieelsed dringid hotelli basseinibaaris sealsamas kõrval. Õhtusöögiks kõndisime kohta nimega Bamboo Bamboo, mis sai Tripadvisoris päris head reitingud. Veidi teist tüüpi koht, kui me siin seni külastanud oleme - selgelt turistidele orienteeritud, proovis olla ilus, natuke kallim kui enamik teisi, aga samas väike, ilmselt perekond pidas seda, kusjuures perekonda kuulusid ka väga nunnu ca 8-aastane tüdruk ja kõige geilikum gei, keda ma Aasias iial näinud olen. Pluss (last not least) väike valge, natuke põrsa moodi koer, sale ja must kass, keda nad ketis hoidsid, ja imeväike ja kõhn lühikese sabaga valge kassipoeg, kelle puhul me peaaegu tõsimeeli arutasime, kas see on üldse kass või hoopis... ahv? või mingi muu imelik elukas??? palju nalja ja jutuainet pakkus see loomake meile igal juhul.

Natuke kurb on mu tuju ka, sest tundub kahtlaselt sedamoodi, et see on meie viimane selline ühine puhkus. Tüdruk tahab küll reisida ja puhkusel käia, aga aastavahetuseks tahab järgmine kord koju jääda. Poiss on veetnud suurema osa Mui Ne puhkusest toas lugedes ja ütleb (täiesti põhjendatult), et sama hästi võib ta lugeda oma toas kodus. Veel eelmisel aastal tahtis ta päevitada, aga tänavu enam mitte. Bassein, mis teda veel kolm aastat tagasi vaimustas, ei paku nüüd enam mingit huvi. Samas kui Tüdruk tahab nüüd käia lihtsates söögikohtades, isegi tänavaköökides, mille peale ta varem igal juhul mossitama oleks hakanud. Nad muutuvad, aga mind ikka üllatab, kui kiiresti nad muutuvad.

No comments: